Plasticstroom

Energie die plastic opruimt

We gebruiken te veel plastic

Het doel van Plasticstroom

In Nederland belandt 50 miljoen kilo afval in het groen. 80% van dit zwerfafval bestaat uit plastic. Per Nederlander zorgen we per jaar voor 2,4 kilo aan plastic! Er worden maatregelen genomen om plasticverbruik te verminderen. Maar er wordt nog niet voldoende aandacht besteed aan het opruimen van plasticafval. Laadstroom streeft naar een schoner Nederland.

Daarom bieden we jou de mooiste deal aan: wat jij betaalt aan groene energie bij Laadstroom, investeren wij volledig in het opruimen van plastic.

de gevolgen van zwerfplastic

Onze toekomst is in gevaar

Zwerfplastic heeft enorme consequenties voor Nederland. Het kan honderden jaren duren voordat plastic “natuurlijk” afgebroken wordt. 

De afbraak zorgt ervoor dat plastic uit elkaar valt in kleinere stukken. Tijdens dit proces komen er giftige stoffen vrij. Deze stoffen krijgen dieren binnen (vogels, zeedieren). Wij eten vervolgens deze dieren waardoor het gif in onze voedselketen terecht komt. Dit gif heeft nadelige consequenties voor onze gezondheid.

Kom daarom in actie! Kies voor Plasticstroom. Jij krijgt groene energie en wij investeren het geld  in het opruimen van plastic.

Wat Laadstroom aanbiedt

Winst naar behoud van de aarde

Laadstroom biedt duurzame energie aan. Help mee aan een duurzaam Nederland. Jouw investering gaat 100% naar het opruimen van plastic in Nederland.

WAAROM LAADSTROOM?

Wij behouden geen winst​

Laadstroom is opgericht om 100% terug te geven aan de duurzaamheid van Nederland.

Wij behouden daarom 0 winst. Alles wordt geïnvesteerd in het opruimen van plastic, terwijl u gebruik maakt van duurzame energie.

De energie die wordt opgewekt is niet grijs. Dat wil zeggen dat de energie voor 100% wordt opgewekt door zon en wind.

Oprichter meindert romkes

Over Laadstroom

Duurzaam leven. Dat is een grote passie van Meindert Romkes. Hij wil graag de wereld beter achterlaten dan die waarin hij geboren is.

Jarenlang heeft Meindert zich beziggehouden met duurzame mobiliteit en emissievrij vervoer. Zo startte hij meer dan 10 jaar geleden Vebe bv, waar hij laadpalen voor elektrische auto’s installeert.

Na zijn succesvolle bedrijf wil hij graag helpen in de duurzaamheid van Nederland. Daarom heeft hij de non-profit organisatie Laadstroom ontwikkeld. Hij gelooft dat er in de toekomst niet meer dan zon en wind nodig is om energie op te wekken.

Samenwerkingen

3 jaar zeker

1 jaar zeker

3 jaar zeker

5 jaar zeker

Scroll naar top
Laadstroom draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches