Keuzestroom

Jouw keuze in bijdrage

KRIJG ENERGIE EN INVESTEER IN DUURZAAMHEID​

Jouw stem is belangrijk​

Wij kunnen met verschillende duurzame initiatieven komen waar we in kunnen investeren. Maar wat jij vindt, vinden wij nog belangrijker!

Aangezien jij voor groene stroom betaalt, is het wel zo eerlijk dat je zelf input kan leveren in een duurzaam plan. 

Heb jij een goed idee waar wij het geld in moeten investeren? Kies dan voor Keuzestroom. Aan de hand van de verschillende keuzes die wij ontvangen stellen wij een top 10 op. Jij mag dan meestemmen waar de omzet in geïnvesteerd moet worden.

MAAK JOUW STEM HOORBAAR​

Hoe wordt er een keuze gemaakt​

Nadat je klant bij Laadstroom wordt, krijg je de mogelijkheid om jouw stem uit te brengen. Vervolgens zullen we de top 10 keuzes op een rijtje zetten. Alle klanten mogen dan stemmen op een doel. Het doel met de meeste stemmen wordt gekozen.

Wat Laadstroom aanbiedt

Winst naar behoud van de aarde

Laadstroom biedt duurzame energie aan. Help mee aan een duurzaam Nederland. Jouw investering gaat 100% naar de duurzaamheid van Nederland.

WAAROM LAADSTROOM?

Wij behouden geen winst​

Laadstroom is opgericht om 100% terug te geven aan de duurzaamheid van Nederland.

Wij behouden daarom 0 winst. Alles wordt geïnvesteerd in het duurzame initiatief dat jij kiest, terwijl je gebruik maakt van duurzame energie.

De energie die wordt opgewekt is niet grijs. Dat wil zeggen dat de energie voor 100% wordt opgewekt door zon en wind.

Oprichter meindert romkes

Over Laadstroom

Duurzaam leven. Dat is een grote passie van Meindert Romkes. Hij wil graag de wereld beter achterlaten dan die waarin hij geboren is.

Jarenlang heeft Meindert zich beziggehouden met duurzame mobiliteit en emissievrij vervoer. Zo startte hij meer dan 10 jaar geleden Vebe bv, waar hij laadpalen voor elektrische auto’s installeert.

Na zijn succesvolle bedrijf wil hij graag helpen in de duurzaamheid van Nederland. Daarom heeft hij de non-profit organisatie Laadstroom ontwikkeld. Hij gelooft dat er in de toekomst niet meer dan zon en wind nodig is om energie op te wekken.

Samenwerkingen

3 jaar zeker

1 jaar zeker

3 jaar zeker

5 jaar zeker

Scroll naar top
Laadstroom draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches