Duurzame energie

Investeer in de duurzaamheid van Nederland

Nederlandse energie

De geleverde energie wordt in Nederland opgewekt

Duurzame energie

Energie van de 100% duurzame bronnen zon en wind

Investeer

Jouw geld wordt 100% geïnvesteerd in de duurzaamheid van Nederland

Het antwoord op een duurzaam Nederland

Laadstroohm

Ben jij niet alleen op zoek naar een duurzame energieleverancier, maar ook een leverancier die proactief teruggeeft? Dan zit je bij Laadstroohm goed!

Wij zijn een non-profit organisatie die zich inzet voor de duurzaamheid van Nederland. Daarom behouden wij geen winst, maar investeren wij alles in Nederland, zoals plastic opruimen en de Nederlandse landschappen behouden.

Help jij mee om Nederland weer beter te maken?

Waar investeer jij in?

Laadstroohm is een non-profit organisatie. Het geld aan energie wordt geïnvesteerd in de duurzaamheid van Nederland.

Plastic opruimen

Landschap behouden

Jouw keuze

Kies Laadstroohm als energieleverancier

In 3 stappen duurzamer

Nederland duurzaam maken zou niet moeilijk moeten zijn. In 3 stappen sluit je bij ons 100% duurzame energie af. Jouw geld aan energie wordt voor 100% geïnvesteerd in de duurzaamheid van Nederland.

1.

Neem contact op

Neem contact met ons op en kies voor onze duurzame energie. Wij produceren geen grijze energie, maar 100% duurzame energie.

2.

Kies een goed initiatief

Kies een duurzaam initiatief die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld het behoud van ons landschap of het opruimen van plastic.

3.

100% investeren in Nederland

Wat jij betaalt aan energie, gaat voor 100% naar het gekozen duurzame initiatief. We zijn een non-profit organisatie en behouden dus geen winst.

Kies voor energie waar Nederland duurzaam van kan leven

Oprichter meindert romkes

Over Laadstroohm

Duurzaam leven. Dat is een grote passie van Meindert Romkes. Hij wil graag de wereld beter achterlaten dan die waarin hij geboren is.

Jarenlang heeft Meindert zich beziggehouden met duurzame mobiliteit en emissievrij vervoer. Zo startte hij meer dan 10 jaar geleden Vebe bv, waar hij laadpalen voor elektrische auto’s installeert.

Na zijn succesvolle bedrijf wil hij graag helpen in de duurzaamheid van Nederland. Daarom heeft hij de non-profit organisatie Laadstroohm ontwikkeld. Hij gelooft dat er in de toekomst niet meer dan zon en wind nodig is om energie op te wekken.

Laadstroohm is wederverkoper voor energie namens vergunninghouder ServiceHouse B.V. Alle overeenkomsten voor levering van energie die Laadstroohm sluit, worden door ServiceHouse afgehandeld. Uw energiecontract wordt afgesloten met Laadstroohm Services handelsnaam van ServiceHouse B.V. , welke ook de energienota’s zal sturen. Met vragen over de energielevering kunt u ons bereiken op telefoonnummer.

Samengewerkt met o.a.:

Exclusief

Bij Laadstroohm gaat jouw geld 100% naar een duurzaam initiatief. Als klant bepaal jij waar jij jouw geld in wil investeren. En in ruil daarvoor krijg je groene energie

Waarom je Laadstroohm kiest

We helpen je graag

Scroll naar top
Laadstroom draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches