Bosstroom

Energie die bossen behoudt

ONS LANDSCHAP VERDWIJNT​

Meer grijs, minder groen

Onze groene gebieden in Nederland verdwijnen. Er wordt steeds meer gebouwd ten koste van ons mooie landschap.

Er wordt steeds meer geïnvesteerd in de bouw en minder in het behoud van onze groene gebieden. Wist je dat ons aandeel van bos in landoppervlakte met 10% internationaal erg laag is?

En het klein stukje groen dat we hebben, wordt ook nog eens vervuild. Laadstroom zet zich daarom in om onze landschappen schoon te houden. Jij kan meehelpen! Neem groene energie van Laadstroom. Jouw volledige investering gaat voor 100% naar het behoud van onze landschappen.

Een leven zonder Nederlands landschap

Waarom onze bossen noodzakelijk zijn

Nederland bestaat uit verschillende landschappen waar steeds meer van verdwijnt. Van duinen tot bosgebieden. 

Om de huidige ecologie in stand te houden, moeten we ons landschap behouden. Elk dier en elke plant heeft een rol. Zo hebben we straks te weinig bomen om alle CO2-uitstoot te kunnen verwerken. Uiteindelijk zullen wij hier last van gaan ervaren.

Daarnaast is er niks mooier om van de mooie natuur te genieten en tot rust te komen. Kan jij je een wereld voorstellen zonder groen?!

Wat Laadstroom aanbiedt

Winst naar behoud van de aarde

Laadstroom biedt duurzame energie aan. Help mee aan een duurzaam Nederland. Jouw investering gaat 100% naar het behouden van het Nederlands landschap.

WAAROM LAADSTROOM?

Wij behouden geen winst​

Laadstroom is opgericht om 100% terug te geven aan de duurzaamheid van Nederland.

Wij behouden daarom 0 winst. Alles wordt geïnvesteerd in het behoud van ons Nederlandse landschap, terwijl u gebruik maakt van duurzame energie.

De energie die wordt opgewekt is niet grijs. Dat wil zeggen dat de energie voor 100% wordt opgewekt door zon en wind.

Oprichter meindert romkes

Over Laadstroom

Duurzaam leven. Dat is een grote passie van Meindert Romkes. Hij wil graag de wereld beter achterlaten dan die waarin hij geboren is.

Jarenlang heeft Meindert zich beziggehouden met duurzame mobiliteit en emissievrij vervoer. Zo startte hij meer dan 10 jaar geleden Vebe bv, waar hij laadpalen voor elektrische auto’s installeert.

Na zijn succesvolle bedrijf wil hij graag helpen in de duurzaamheid van Nederland. Daarom heeft hij de non-profit organisatie Laadstroom ontwikkeld. Hij gelooft dat er in de toekomst niet meer dan zon en wind nodig is om energie op te wekken.

Samenwerkingen

3 jaar zeker

1 jaar zeker

3 jaar zeker

5 jaar zeker

Scroll naar top
Laadstroom draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches